Winter high tea zelf maken?

 

Een high tea is de afgelopen tijd steeds bekender geworden in Nederland. Hierbij proef je verschillende theesoorten en geniet je van hartige en zoete high tea hapjes. 

Wist je dat... De high tea oorspronkelijk uit Engeland komt en ze die om 6 uur in de avond serveren? Ook zijn de high tea hapjes anders, namelijk eieren, wit brood met worstjes en chips!

 

 

 

 

 

 

Recepten waarmee jij je winter high tea zelf maakt

Deze high tea recepten zijn gebaseerd op de trends van het winter seizoen. Zo drink jij vertrouwde, fruitige theeën die jou warm houden tijdens deze koude winterdagen. Het Spices Winterglow theedoosjes mag natuurlijk niet ontbreken. Laat je ook verrassen door de high tea hapjes, zoals een lekkere rozijnenbrood en scones. We laten je stap voor stap zien hoe jij een winterse high tea zelf kunt maken!

 

 

Stap 1. Proef en kies je favoriete theeën

Bij een high tea drink je vaak verschillende soorten thee. Voor deze winter high tea heeft Pickwick diverse varianten geselecteerd. Allereerst raden we het rode Pickwick fruit variatie doosje aan. Vier lekkere zwarte theeën met een fruitige smaak. Probeer ook de vertrouwde Pickwick English tea. Daarnaast ontkom je niet aan Spices Winterglow voor een echt winters gevoel.

Stap 2. Maak de lekkerste high tea hapjes

Vertrouwde Pickwick Theebrood

Maak met de vertrouwde Pickwick English tea een heerlijke rozijnen, theebrood. Dit high tea recept past perfect bij de winter. Probeer het recept snel uit en geniet er van!tea-loaf2.jpg

Rood Fruit Tiramisu

Normaal gesproken worden er taartjes en cakejes gegeten tijdens een high tea. Maar dit high rea recept is net een beetje anders, het is namelijk een tiramisu. Ook in dit high tea recept is thee in verwerkt, namelijk de Bosvruchten thee. Geniet je van een optimale smaakbeleving!


Tiramisu_bosvruchten.jpg

Thee waar je deze high tea hapjes mee maakt

English >

Onze populairste theesoort, een blend van de beste theesoorten.

Fruit Variatie Rood >

De smaken bosvruchten, aardbei, framboos en kers samen in één verpakking.

Stap 3. Decoreer je eettafel

     Joy_oftea_cup_def.png

Het leukste servies

Een high tea serveer je vaker voor meerdere gasten. En hoe leuk is het als je allemaal hetzelfde theeglas hebt. Optimaal genieten toch? Bekijk het gehele servies bij de spaarcollectie

Jar_decorated_hightea.png

DIY: winterse decoratie!

Decoreer jouw eettafel met een mooi winterstuk om jouw gasten te verrassen met de gezelligste sfeer. Wist jij dat je eenvoudig een kaarshouder kan maken van een D.E oploskoffie pot?

Pickwick Theeblaadje

Onze nieuwsbrief loopt over van de lekkere recepten, aanbiedingen, nieuwe producten en leuke evenementen van Pickwick.