Tea Topics


Soms word je zo meegenomen in de drukte van je dag, dat het lastig is om even stil te staan en de tijd te nemen. Daarom staat erop elk Pickwick theelabel een vraag. Dit kan de start zijn van een bijzonder gesprek met iemand of je kunt de vraag voor jezelf beantwoorden. Zo willen we iedereen aanmoedigen om meer de tijd te nemen. Bekijk bijvoorbeeld de bijzondere verhalen van Harrie en Simone, Jeroen, Beau, Robin, Sanne en Tarek hieronder.

De Tea Topic van Harrie en Simone

Bekijk het bijzondere verhaal van opa Harrie en kleindochter Simone. Zij zaten samen een kop thee te drinken, toen ze op de Tea Topic de vraag lazen: ‘Wat zou je graag nog eens willen doen?’. Harrie vertelde dat hij altijd al het Noorderlicht had willen zien. De familie besloot deze bijzondere reis te maken en wij van Pickwick mochten mee.

De Tea Topic van Jeroen

Jeroen heeft een druk werkschema wat het moeilijk maakt om een momentje voor zichzelf te creëren. Pickwick Tea Topics helpen hem even te ontsnappen aan de waan van de dag en herinneren hem aan wat er echt toe doet.

De Tea Topic van Beau

Beau merkt dat haar moeder heel veel op haar telefoon zit en dat daardoor de band tussen haar en haar moeder steeds minder wordt. Door middel van een Tea Topic hoopt Beau door te kunnen dringen bij haar moeder. 

De Tea Topic van Robin

Robin wilt de liefde van zijn leven ten huwelijk vragen, maar twijfelt of haar vader toestemming zal geven. Hoe vraagt hij hem op een mooie manier om zijn dochters hand?

De Tea Topic van Sanne

Sanne is op een punt in haar leven gekomen waarop ze terug kijkt naar wat ze allemaal heeft gedaan. Zo kijkt ze ook terug op een periode waarin ze als klein meisje een ander meisje heeft gepest. Nu jaren later vraagt ze om vergiffenis door middel van een Tea Topic.

De Tea Topic van Tarek

Tarek is geboren in Syrië, maar woont tegenwoordig in Nederland. Nu hij in Nederland is, wilt hij graag weer oppakken waar hij vroeger altijd zo van hield: voetballen. Zijn eigen vriendenteam in Syrië is hij verloren tijdens de oorlog, dus hij hoopt dat hij door deze Tea Topic weer mag komen voetballen bij een Nederlands vriendenteam.