Wij geloven dat een goed gesprek begint met thee. Daarom staat erop elk Pickwick theelabel een vraag. Zo willen we iedereen aanmoedigen om meer tijd voor elkaar te nemen. Bekijk bijvoorbeeld de bijzondere verhalen van Beau, Robin, Sanne en Tarek hieronder.

De Tea Topic van Beau

Beau merkt dat haar moeder heel veel op haar telefoon zit en dat daardoor de band tussen haar en haar moeder steeds minder wordt. Door middel van een Tea Topic hoopt Beau door te kunnen dringen bij haar moeder. 

De Tea Topic van Robin

Robin wilt de liefde van zijn leven ten huwelijk vragen, maar twijfelt of haar vader toestemming zal geven. Hoe vraagt hij hem op een mooie manier om zijn dochters hand?

De Tea Topic van Sanne

Sanne is op een punt in haar leven gekomen waarop ze terug kijkt naar wat ze allemaal heeft gedaan. Zo kijkt ze ook terug op een periode waarin ze als klein meisje een ander meisje heeft gepest. Nu jaren later vraagt ze om vergiffenis door middel van een Tea Topic.

Tea Topic van Tarek

Tarek is geboren in Syrië, maar woont tegenwoordig in Nederland. Nu hij in Nederland is, wilt hij graag weer oppakken waar hij vroeger altijd zo van hield: voetballen. Zijn eigen vriendenteam in Syrië is hij verloren tijdens de oorlog, dus hij hoopt dat hij door deze Tea Topic weer mag komen voetballen bij een Nederlands vriendenteam. 

Ontdek wat je allemaal kunt met Tea Topics