lente-high-tea.jpg

Lente high tea zelf maken?

Een high tea is de afgelopen tijd steeds bekender geworden in Nederland. Hierbij proef je verschillende smaken thee en geniet je van kleine hartige en zoete hapjes. Net waar jij zin in hebt!

Wist je dat... De high tea oorspronkelijk uit Engeland komt en ze die om 6 uur in de avond serveren? Ook zijn de high tea hapjes anders, namelijk eieren, wit brood met worstjes en chips!

Recepten waarmee jij je lente high tea zelf maakt

De recepten en theeën in deze Lente high tea brengen je in zonnige sferen. Hierbij mag de frisse groene thee natuurlijk niet ontbreken. Die smaakt extra lekker bij een zelfgemaakte scone. Bekijk hoe jij deze high tea stap voor stap kunt maken!

Stap 1. Proef en kies je favoriete theeën

Bij een high tea drink je verschillende soorten thee. Voor deze lente high tea heeft Pickwick diverse varianten geselecteerd. Het Green Tea variatiedoosje bevat vier verrassende en frisse blends. De Joy of Tea Earl Grey Citrus is fris van smaak met citroenschilletjes, sinaasappelschilletjes en anijs. Tot slot de Kamille Honing. Perfect voor dit seizoen met zijn bloemige blend van kamille en honing.

Green Tea Variation Box

packshot_greentea_variationbox_resized-3.png

Earl Grey Citrus

Camomile Honey

Stap 2. Maak de lekkerste high tea hapjes

Scones Earl Grey Citrus

Scones kunnen niet ontbreken bij een high tea! Met een beetje jam of clotted cream maak je het feestje compleet.

earlgreycitrusrecept.jpg

Cranberry Cake

Een heerlijke cake met fruit en groene thee! Even lekker genieten met de zon op je gezicht.

cranberry-cake.jpg

Thee waar je deze high tea hapjes mee maakt

Earl Grey Citrus

Berry Dreams

Stap 3. Decoreer je eettafel

joy_oftea_cup_def.png

Het leukste servies

Een high tea serveer je vaker voor meerdere gasten. En hoe leuk is het als je allemaal hetzelfde theeglas hebt. Optimaal genieten toch? Bekijk het gehele servies bij de spaarcollectie

creatief-bloem.jpg

DIY: een roos van theezakjes!

Decoreer de tafel met een mooie, fleurige roos van Pickwick papieren theezakjes. Ga zelf aan de slag met jouw favoriete theezakjes!