sfeerfoto_herfst.jpg

Happy herfst high tea zelf maken?

Een high tea is de afgelopen tijd steeds bekender geworden in Nederland. Hierbij proef je verschillende smaken thee en geniet je van kleine hartige en zoete hapjes. Net waar jij zin in hebt!

Wist je dat... De high tea oorspronkelijk uit Engeland komt en ze die om 6 uur in de avond serveren? Ook zijn de high tea hapjes anders, namelijk eieren, wit brood met worstjes en chips!

Recepten waarmee jij je lente high tea zelf maakt

De recepten en theeën in deze Lente high tea brengen je in zonnige sferen. Hierbij mag de frisse groene thee natuurlijk niet ontbreken. Die smaakt extra lekker bij een zelfgemaakte scone. Bekijk hoe jij deze high tea stap voor stap kunt maken!

Stap 1. Proef en kies je favoriete theeën

Bij een high tea drink je verschillende soorten thee. Voor deze zomer high tea heeft Pickwick diverse varianten geselecteerd. De citroenverbena maakt de Herbal Super Blends Immunity lekker verfrissend. Green Tea Lemon bevat een heerlijk vleugje citroen. Tot slot de Joy of Tea Ginger Spices. Perfect voor de zomer met de frisse smaak van citroengras. 

Spicy Chai

spicychainewkleiner.png

Rooibos Variatiebox

rooibos-variation.jpg

Stap 2. Maak de lekkerste high tea hapjes

Spicy Chai Cupcakes

Deze Spicy Chai cupcakes smaken verrukkelijk én zien er ook nog eens ontzettend leuk uit.

spicychaicupcakes.jpg

Theebrood

Met dit heerlijke recept maak je zelf het lekkerste theebrood.

 

pickwick_theebrood.jpg

Thee waar je deze high tea hapjes mee maakt

Spicy Chai

spicychainewkleiner.png

English

english@2x.png

Stap 3. Decoreer je eettafel

joy_oftea_cup_def.png

Het leukste servies

Een high tea serveer je vaker voor meerdere gasten. En hoe leuk is het als je allemaal hetzelfde theeglas hebt. Optimaal genieten toch? Bekijk het gehele servies bij de spaarcollectie

creatief-bloem.jpg

DIY: een roos van theezakjes!

Decoreer de tafel met een mooie, fleurige roos van Pickwick papieren theezakjes. Ga zelf aan de slag met jouw favoriete theezakjes!