Winter High tea visual.png

Wonderful winter high tea zelf maken?

Een high tea is de afgelopen tijd steeds bekender geworden in Nederland. Hierbij proef je verschillende smaken thee en geniet je van kleine hartige en zoete hapjes. Net waar jij zin in hebt!

Wist je dat... De high tea oorspronkelijk uit Engeland komt en ze die om 6 uur in de avond serveren? Ook zijn de high tea hapjes anders, namelijk eieren, wit brood met worstjes en chips!

Recepten waarmee jij je winter high tea zelf maakt

De recepten en theeën in deze winter high tea zorgen voor een warm gevoel op de koude winterdagen. Hierbij mag een warme kop thee natuurlijk niet ontbreken. Bekijk hoe jij deze high tea stap voor stap kunt maken!

Stap 1. Proef en kies je favoriete theeën

Bij een high tea drink je vaak verschillende soorten thee. Voor deze winter high tea heeft Pickwick diverse varianten geselecteerd. Allereerst raden we natuurlijk de Spices Winterglow aan voor een echt winters gevoel. Maak je winter high tea compleet met de warme Spicy Chai en het Delicious Treats variatiedoosje.

 

Winterglow

WinterGlowkleiner.png

Spicy Chai

spicychainewkleiner.png

Delicious Treats

DelTreatskleiner.png

Stap 2. Maak de lekkerste high tea hapjes

Earl Grey Chocoladetaart

Deze heerlijke chocoladetaart is dé perfecte combinatie tussen chocolade en jouw favoriete thee met de smaak van bergamot.

 

 

earl_grey_chocoladetaart.jpg

Rood Fruit Tiramisu

Normaal gesproken worden er taartjes en cakejes gegeten tijdens een high tea. Maar dit high tea recept is net een beetje anders, het is namelijk een tiramisu. Ook in dit high tea recept is thee verwerkt, namelijk de Forest Fruit. Zo geniet je van een optimale smaakbeleving!

tiramisu_bosvruchten.jpg

Thee waar je deze high tea hapjes mee maakt

Earl Grey

earl-grey@2x.png

Variatie Box Rood

rood-new.png

Stap 3. Decoreer je eettafel

joy_oftea_cup_def.png

Het leukste servies

Een high tea serveer je vaker voor meerdere gasten. En hoe leuk is het als je allemaal hetzelfde theeglas hebt. Optimaal genieten toch? Bekijk het gehele servies bij de spaarcollectie

creatief-bloem.jpg

DIY: een roos van theezakjes!

Decoreer de tafel met een mooie, fleurige roos van Pickwick papieren theezakjes. Ga zelf aan de slag met jouw favoriete theezakjes!