Laat je inspireren

Gezond met gemberthee

Gember is de afgelopen jaren steeds populairder geworden en dat is niet gek. Deze krachtpatser ondersteunt namelijk het immuunsysteem. Wij nemen je mee in de wereld van gember en laten je kennismaken met de heerlijke Pickwick Ginger Goodness blends.

Het perfecte cadeau

Op zoek naar een bijzonder cadeau voor een dierbare? Met de blends van Pickwick en onze luxe theedoos zit je altijd goed.

 

Bubble Tea maken met Pickwick

Waar je ook kijkt, je kunt er bijna niet omheen. Bubble Tea is hot en happening. Dit drankje – ook wel Boba genoemd – wordt gemaakt met thee, melk, siroop en tapioca parels. Maak je eigen Bubble Tea eenvoudig met Pickwick.

Mocktails en thee

Mocktails zijn een feestje! En in Dry January een goed alternatief voor de cocktail met alcohol. Naast dat de non-alcoholische mocktails er aantrekkelijk uitzien, smaken ze ook nog eens erg lekker. Maak je mocktail op smaak met verschillende theevarianten. Hoe? Pickwick geeft tips. Proost!

DIY Roos

Breng wat vrolijkheid in huis door van je overgebleven papieren Pickwick theezakjes (envelopjes) een roos te maken! Ook leuk om aan iemand cadeau te geven.

Bamboo theedoos

De liefste mensen in je leven verdienen natuurlijk het allerbeste. Zet jouw beste vriend of vriendin, favoriete familielid of ander bijzonder persoon daarom eens extra in het zonnetje! Wat is een beter cadeau dan de lekkerste blends van Pickwick?

Tea Pairing

Zwarte thee bij gebraden vlees, groene thee bij een vegetarisch gerecht, witte thee bij vis en vruchtenthee bij desserts: het zijn de basisregels van tea pairing. Bij tea en food pairing gaat het om het combineren van thee met gerechten, waardoor de smaken nog beter tot uiting komen. We vertellen je alles over tea pairing!

Kruiden & Thee

Hoe bereid je brandnetelthee?

Brandnetel, wie kent het niet? Waarschijnlijk ken je brandnetel als de plant die je een branderig gevoel geeft wanneer je het aanraakt. Maar wist je dat je van brandnetel ook brandnetelthee kunt maken? Wij vertellen je graag hoe je de lekkerste brandnetelthee kunt bereiden!

Hoe bereid je gemberthee?

Gember is de laatste jaren erg populair geworden. Gembershots, gemberlimonade, gemberkoekjes, je kunt het zo gek niet bedenken of dit specerij wordt ergens in gebruikt. Natuurlijk hoort gemberthee ook in dit rijtje thuis. Maar hoe bereid je nou echt de lekkerste gemberthee en wat heb je daarvoor nodig? Wij gaan je dat vertellen en nemen je mee in de wereld van gemberthee!

Wat is kurkuma?

Kurkuma is hot en happening! Overal zie je hippe drankjes en heerlijke recepten voorbij komen met dit specerij, maar wat is kurkuma nou eigenlijk? Wij gaan je dat eens vertellen!

Wat is Matcha?

Matcha is helemaal in. Steeds vaker zie je producten voorbij komen met matcha, zoals in smoothies maar ook in latte’s of thee. Heb je ook al van deze nieuwe trend gehoord, en vraag je je af waarom het zo populair is? Pickwick neemt je graag mee in de wereld van matcha.

Wat is Chai latte?

Nog niet iedereen kent het, de chai latte. De chai latte wordt een steeds grotere trend, en wordt geliefd door de kruidige smaak. Wat is chai latte precies? Dat vertellen wij je graag!

Wat is thee

Wat is Groene thee?

Nederlanders drinken al jaren met veel enthousiasme groene thee. Vooral omdat deze thee zo lekker doordrinkbaar is,
en omdat je veel verschillende smaakjes hebt in de supermarkt. Maar wat is groene thee eigenlijk precies?  

 

Wat is Zwarte thee?

Zwarte thee is de meest gedronken thee in de wereld en vormt ook veelal de basis van veel soorten vruchtenthee. Maar wat is zwarte thee nou precies?

 

Wat is Witte thee?

Vroeger stond witte thee bekend als thee voor de hogere klassen in de maatschappij, voornamelijk bekend onder Japanse keizers en Britse koningen. Tegenwoordig kan je witte thee ook gewoon vinden in je lokale supermarkt. Wij vertellen je graag alles over witte thee!

Wat is Rooibos thee?

Officieel mag je rooibos geen thee noemen, maar wat is rooibos dan wel? En waarom wordt het dan toch als thee verkocht? Wij vertellen je graag alles over rooibos en waarom deze drank anders is dan andere theeën.

Wat is Kamillethee?

Kamillethee is al eeuwenlang een veelbesproken thee in de gezondheidswereld, maar wat is het eigenlijk? Waar komt het vandaan? Wij vertellen je alles over kamille!