Laat je inspireren

Blonde vrouw die thee uit een doorzichtig Pickwick glas drinkt.

Gezond met gemberthee

Gember is de afgelopen jaren steeds populairder geworden en dat is niet gek. Deze krachtpatser ondersteunt namelijk het immuunsysteem. Wij nemen je mee in de wereld van gember en laten je kennismaken met de heerlijke Pickwick Ginger Goodness blends.

Het perfecte cadeau

Op zoek naar een bijzonder cadeau voor een dierbare? Met de blends van Pickwick en onze luxe theedoos zit je altijd goed.

 

Pickwick banner losse thee

Ontdek losse thee

Verwen jezelf of een ander met een prachtige thee-ervaring met de nieuwe losse theevarianten van Pickwick Finest Selection. Deze selectie van losse theevarianten bevat drie rijke smaakcombinaties en wordt gemaakt van kwalitatieve, grofgesneden theebladeren en kruiden

Pickwick thee trends banner bubble tea

Bubble Tea maken met Pickwick

Waar je ook kijkt, je kunt er bijna niet omheen. Bubble Tea is hot en happening. Dit drankje – ook wel Boba genoemd – wordt gemaakt met thee, melk, siroop en tapioca parels. Maak je eigen Bubble Tea eenvoudig met Pickwick.

Pickwick banner mocktails

Mocktails en thee

Mocktails zijn een feestje! En in Dry January een goed alternatief voor de cocktail met alcohol. Naast dat de non-alcoholische mocktails er aantrekkelijk uitzien, smaken ze ook nog eens erg lekker. Maak je mocktail op smaak met verschillende theevarianten. Hoe? Pickwick geeft tips. Proost!

Marokkaanse thee in theekopjes met blaadjes op een keukentafel.

Alles wat je wilt weten over Marokkaanse thee

Kijk je ook altijd vol bewondering naar Marokkaanse thee, die vanuit een grote theepot in kleine theeglaasjes wordt geschonken? Deze heerlijke muntthee kent allerlei tradities en heeft een heel typerende muntsmaak. Leer alles over de herkomst, tradities en bereidingswijze van Marokkaanse thee.

Pickwick banner thee in de zomer

Thee in de zomer

In de warme zomermaanden hoor je maar al te vaak over het belang van hydrateren. Een verfrissend maar saai glas water ligt dan voor de hand. Heb je zin in iets meer smaak, dan denk je al snel aan zoete limonade en frisdranken, maar wist je dat thee een smaakvol én goed alternatief is? Thee blijkt namelijk een stuk veelzijdiger dan je denkt, óók in de zomer. 

Pickwick banner bamboo theekist

Bamboo theedoos

De liefste mensen in je leven verdienen natuurlijk het allerbeste. Zet jouw beste vriend of vriendin, favoriete familielid of ander bijzonder persoon daarom eens extra in het zonnetje! Wat is een beter cadeau dan de lekkerste blends van Pickwick?

Pickwick banner tea pairing

Tea Pairing

Bij uitgebreid tafelen denk je al snel aan bijpassende wijnen, maar wist je dat je ook voor thee kunt kiezen? Bij tea pairing worden gerechten en thee zo gecombineerd, dat ze elkaar versterken. Wij geven tips voor deze combinaties. 

Pickwick banner diy roos

DIY Roos

Breng wat vrolijkheid in huis door van je overgebleven papieren Pickwick theezakjes (envelopjes) een roos te maken! Ook leuk om aan iemand cadeau te geven.

Kruiden & Thee

Pickwick banner brandnetelthee

Hoe bereid je brandnetelthee?

Brandnetel, wie kent het niet? Waarschijnlijk ken je brandnetel als de plant die je een branderig gevoel geeft wanneer je het aanraakt. Maar wist je dat je van brandnetel ook brandnetelthee kunt maken? Wij vertellen je graag hoe je de lekkerste brandnetelthee kunt bereiden!

Pickwick banner wat is kurkuma

Wat is kurkuma?

Kurkuma is hot en happening! Overal zie je hippe drankjes en heerlijke recepten voorbij komen met dit specerij, maar wat is kurkuma nou eigenlijk? Wij gaan je dat eens vertellen!

Pickwick banner wat is matcha

Wat is Matcha?

Matcha is helemaal in. Steeds vaker zie je producten voorbij komen met matcha, zoals in smoothies maar ook in latte’s of thee. Heb je ook al van deze nieuwe trend gehoord, en vraag je je af waarom het zo populair is? Pickwick neemt je graag mee in de wereld van matcha.

Pickwick banner wat is chai latte

Wat is Chai latte?

Nog niet iedereen kent het, de chai latte. De chai latte wordt een steeds grotere trend, en wordt geliefd door de kruidige smaak. Wat is chai latte precies? Dat vertellen wij je graag!

Wat is thee

Pickwick banner wat is groene thee

Wat is Groene thee?

Nederlanders drinken al jaren met veel enthousiasme groene thee. Vooral omdat deze thee zo lekker doordrinkbaar is,
en omdat je veel verschillende smaakjes hebt in de supermarkt. Maar wat is groene thee eigenlijk precies?  

 

Pickwick banner wat is zwarte thee

Wat is Zwarte thee?

Zwarte thee is de meest gedronken thee in de wereld en vormt ook veelal de basis van veel soorten vruchtenthee. Maar wat is zwarte thee nou precies?

 

Pickwick banner witte thee

Wat is Witte thee?

Vroeger stond witte thee bekend als thee voor de hogere klassen in de maatschappij, voornamelijk bekend onder Japanse keizers en Britse koningen. Tegenwoordig kan je witte thee ook gewoon vinden in je lokale supermarkt. Wij vertellen je graag alles over witte thee!

Pickwick banner wat is rooibos thee

Wat is Rooibos thee?

Officieel mag je rooibos geen thee noemen, maar wat is rooibos dan wel? En waarom wordt het dan toch als thee verkocht? Wij vertellen je graag alles over rooibos en waarom deze drank anders is dan andere theeën.

Pickwick banner wat is kamillethee

Wat is Kamillethee?

Kamillethee is al eeuwenlang een veelbesproken thee in de gezondheidswereld, maar wat is het eigenlijk? Waar komt het vandaan? Wij vertellen je alles over kamille!

Groene thee bereiden

Hoe lang je het zakje in het water houdt, maakt echt verschil voor de smaak van groene thee. We vertellen je graag hoe je het lekkerste kopje groene thee kunt bereiden.