Zonnige zomer high tea

Een high tea is de afgelopen tijd steeds bekender geworden in Nederland. Hierbij proef je verschillende smaken thee en geniet je van kleine hartige en zoete hapjes. Net waar jij zin in hebt!

Wist je dat... De high tea oorspronkelijk uit Engeland komt en ze die om 6 uur in de avond serveren? Ook zijn de high tea hapjes anders, namelijk eieren, wit brood met worstjes en chips!

 

 

 

 

Recepten waarmee jij je zomer high tea zelf maakt

De recepten en theeën in deze Zomer high tea brengen je in zonnige sferen. Hierbij mag de frisse groene thee natuurlijk niet ontbreken. Die smaakt extra lekker bij een zelfgemaakte scone. Bekijk hoe jij deze high tea stap voor stap kunt maken!

Stap 1. Proef en kies je favoriete theeën

Bij een high tea drink je verschillende soorten thee. Voor deze zomer high tea heeft Pickwick diverse varianten geselecteerd. De citroenverbena maakt de Herbal Super Blends Immunity lekker verfrissend. Green Tea Lemon bevat een heerlijk vleugje citroen. 

Immunity

herbal-super-blends-immunity-packshot.png

Green Tea Lemon

 

lemongreen1.png

Stap 2. Maak de lekkerste high tea hapjes

 

 

Pickwick Mango Ijsthee visual

Mango Ijsthee

Deze overheerlijke ijsthee is zoet én fris met de combinatie van mango en ananas.

visual matcha cheesecake

Green Tea cheesecake

Een heerlijk recept als afsluiter van je high tea, of gewoon als tussendoortje. Lekker fris! 

Stap 3. Decoreer je eettafel

joy_oftea_cup_def.png

Het leukste servies

Een high tea serveer je vaker voor meerdere gasten. En hoe leuk is het als je allemaal hetzelfde theeglas hebt. Optimaal genieten toch? Bekijk het gehele servies bij de spaarcollectie

Theezakjes bloem twee.png

DIY: een roos van theezakjes!

Decoreer de tafel met een mooie, fleurige roos van Pickwick papieren theezakjes. Ga zelf aan de slag met jouw favoriete theezakjes!