Terug naar overzicht

Green Tea Cheesecake

Matcha en cheeseckae zijn en helemaal hip! Dus waarom niet combineren? De Green Tea Cheesecake met matcha poeder is heerlijk als recept voor een nagerecht, taart voor bij de thee of stiekem als tussendoortje, omdat het kan. Lees hieronder hoe je met Pickwick Green tea deze heerlijke Cheesecake maakt! Probeer dit recept ook eens uit met onze Green Tea Matcha Mint


Ingrediënten:

 

Hoe maak je het?

  1. Maal de koekjes fijn.
  2. Smelt de boter in een pan, en roer hierdoor de verkruimelde koekjes. Plaats bakpapier op de bodem van de taart vorm (24 cm doorsnede) Druk het boter-koek mengsel op de bodem van de taartvorm en zet de bodem voor 20 minuten in de koelkast.
  3. Laat de gelatine in het koude water weken
  4. Laat de 3 groene thee zakjes intrekken in het hete water.
  5. Sla de slagroom stijf.
  6. Roer de roomkaas en suiker samen.
  7. Roer de groene thee door het roomkaas mengsel.
  8. Verwarm de gelatine in een beetje water en roer door het mengsel van roomkaas.
  9. Roer de slagroom door het mengsel.
  10. Verspreid het mengsel bovenop de koekbodem, en zet de taartvorm voor 1 nacht in de koelkast.
  11. Verspreid een beetje matcha poeder over de bovenkant van de taart als topping. Smakelijk!


 pure-groen.png     Packshot_greenmatcha_resized2 (2).png

Klik op de Green Tea Pure of Green Tea Matcha Mint voor meer info over deze varianten.