Wist je dat je met onze Pickwick Dutch ook heerlijke citrus cakejes kunt maken? Lees hieronder hoe je met de Pickwick Dutch lekker cupcakejes maakt.
Ingrediënten:
- 120 ml (amandel) melk
- 1 eet lepel citroensap
- 2 zakjes Pickwick Dutch thee
- 3 sinaasappels
- 125 ml milde olijfolie
- 115 gram lichtbruine bastard suiker
- 2 eetlepels honing
- 1 thee lepel vanille extract
- 2 eieren
- 210 gram bloem
- 1 thee lepel bakpoeder
- 100 gram amandelen
Benodigdheden
Hoe maak je het?
- Verwarm de oven voor op 165 graden.
- Meng de melk, citroensap, en een halve kop sterke Pickwick Dutch in een kom
- Voeg de suiker, honing, eieren, vanille extract, bloem, snufje zout en bakpoeder toe. Meng dit allemaal goed samen tot 1 geheel.
- Voeg de olijfolie toe.
- Snij de sinaasappelen in halve partjes, en leg op de bodem van elk muffin vormpje 2 halve partjes sinaasappel.
- Verdeel de mix over de cup cake vormpjes.
- Bak de cup cakejes voor 15-18 minuten goud bruin in de oven.
- Draai dan de cupcakjes op zijn kop zodat je de partjes sinaasappel ziet.
- Hak de amandelen in stukjes en strooi over de cakejes.
*Na afkoelen direct consumeren.
![](/contentassets/0bbf1975e9094beabc8dc9a42db54006/08711000277560_c1l1.png?width=202&height=202)
Klik op de Pickwick Dutch voor meer info over deze variant.