

Een heerlijke blondie cake maken? Dat doe je met het recept voor de Spiced Blondie! En wat dit recept zo speciaal maakt, is de thee Evening Blend Warming Spices die je hierbij gebruikt. Zo geef jij je cake een extra speciale smaak. Lees hieronder hoe je met de Pickwick Evening Blend Warming Spices een blondie cake maakt.
275 ml sterke koude thee Pickwick Evening Blend Warming Spices
450 gram gedroogde vruchten zoals abrikozen, appels en/of peren
220 gram bruine suiker
100 gram fijn gehakte walnoten
100 gram in vieren gesneden kersen
1 ei, losgeklopt met 2 eetlepels melk
450 gram zelfrijzend bakmeel
De dag erna: Verwarm de oven voor op 170 graden.
Klop het ei met 2 eetlepels melk los.
Voeg het ei-mengsel, suiker en zelfrijzend bakmeel aan de schaal met thee en vruchten toe.
Roer de walnoten en kersen door het cake mengsel.
Giet het mengsel in een vierkante/rechthoekige bakvorm.
Bak de cake ongeveer 75 minuten in de oven.
Laat na het bakken de cake afkoelen en snijd deze vervolgens in vierkante stukken.
Optioneel: gebruik poedersuiker als topping om de cake te serveren!