Met een beetje behulp van de Pickwick bosvruchten thee, maak jij een heerlijke tiramisu met smaken van rood fruit. Dit is lekker als dessert voor de feestdagen, maar ook heerlijk voor in de zomer als nagerecht. Lees hieronder hoe je deze heerlijke tiramisu maakt voor 4 personen!
Scheid het eigeel en het eiwit van elkaar.
Klop het eigeel los met de 2 zakjes vanille suiker.
Voeg de mascarpone toe aan het mengsel.
Klop het eiwit stijf met een beetje zout.
Voeg het eiwit mengsel toe aan het mascarpone mengsel.
Was de frambozen met koud water.
Laat de 2 thee zakjes 20 minuten in kokend water trekken.
Dompel de lange vingers in de thee.
Nu ga je lagen maken, gebruik of 1 grote schaal of 4 kleine glaasjes. Eerst een laag koekjes, dan mascarpone mengsel en daarna frambozen. Herhaal deze stap, en eindig met een laag room.
Zet de glazen voor 3 uur in de koelkast.
Bestrooi met een beetje cacao om op te dienen.