Gezond met thee

Pickwick artikel banner thee voor haar en huid

Is thee goed voor je haar en huid?

Wist je dat thee goed kan zijn voor de conditie van je huid en haar? Pickwick Herbal Super Blends Shine is een heerlijke kruidenthee, verrijkt met biotine (vitamine B8), die de conditie van je huid en haar ondersteunt.



Pickwick artikel banner thee voor de nachtrust

Thee voor de nachtrust

Goed slapen is belangrijk, dat weet iedereen. Toch kunnen er veel oorzaken zijn die de broodnodige nachtrust in de weg staan. Twee koppen Pickwick Slaap Lekker per dag kunnen een goede nachtrust ondersteunen. Meer (thee)tips voor een goede nachtrust en een ontspannen avond vind je hieronder. Slaap lekker!

Pickwick artikel banner cafeïnevrije thee

Cafeïnevrije thee

In veel theevarianten zit cafeïne ofwel theïne. Toch zijn er ook steeds meer cafeïnevrije theevarianten verkrijgbaar. Ben je nieuwsgierig naar welke thee geen cafeïne bevat? We laten je kennismaken met Pickwick thee zonder cafeïne.


Pickwick artikel banner weerstand verhogen

Weerstand ondersteunen

Tijdens de herfst en de winter is het goed om een beetje extra op je weerstand te letten. Pickwick Immunity thee kan helpen bij de ondersteuning van je weerstand. Dus kruip bij het lezen van dit artikel lekker op de bank, onder een dekentje met een grote mok thee en laat je inspireren over hoe jij je weerstand kunt ondersteunen.

Pickwick artikel banner back to school

Back to school

Thee is altijd lekker, of je het nu bij het ontbijt, de lunch, als tussendoortje of voor het slapen gaan drinkt. Wist je dat thee ook heel geschikt is als onderdeel van een gezond ontbijt, maar ook op school? Thee is tenslotte een goed alternatief voor zoete dranken. Wij zetten de lekkerste smaken voor kinderen op een rij. Back to school met thee!

Pickwick artikel banner in welke thee zit cafeïne

In welke thee zit cafeïne?

Groene thee, zwarte thee, vruchtenthee en kruidenthee. Je kunt tegenwoordig eindeloos variëren met verschillende thee-varianten. Maar in welke van deze thee-varianten zit nou eigenlijk cafeïne? Wij gaan je hierbij wat wegwijs maken!  



Pickwick banner artikel detox thee

Pickwick Detox

Heb je een drukke periode achter de rug, waarin je even wat minder tijd had voor jezelf? Pickwick Detox helpt hierbij door je vochtbalans te ondersteunen. Dit is een heerlijke kruidenmelange van brandnetel, groene thee, rozemarijn en gember.

 

 

Pickwick artikel banner ondersteun je spijsvertering

Ondersteun je spijsvertering

Een goede spijsvertering ten goede komen? Pickwick Digestion kan je daarin ondersteunen. Het is een verzachtende melange van munt, venkel en brandnetel.

 

 

 

Pickwick banner ondersteun je energieniveau

Ondersteun je energieniveau

Op sommige dagen kost alles net even iets meer moeite dan normaal. Dan kun je misschien wel een steuntje in de rug gebruiken. Probeer eens Herbal Super Blends Energy van Pickwick. Deze thee bevat vitamine B6, welke het energieniveau ondersteunt.

Pickwick banner herbal super blends relax

Herbal Super Blends Relax

In de waan van de dag kan het lastig zijn om af en toe een écht moment van ontspanning te vinden. Gelukkig is er nu de nieuwe Pickwick Herbal Super Blends Relax. Deze kruidenthee is verrijkt met vitamine B5, die de normale weerstand tegen stress ondersteunt. Zo kun je ontspannen door met je dag!

 

 

Pickwick banner thee voor iedere moment van de dag

Thee voor ieder moment van de dag

Het liefst altijd, maar zeker in de koude en donkere wintermaanden, drinken we de hele dag door thee. Maar welke thee drink je op welk moment van de dag? En waarom? Met het Pickwick Herbal Day-To-Night variatiedoosje zit je gedurende de hele dag goed.