Gezond met thee

Super Blends biedt nét dat beetje extra

Pickwick Super Blends is een reeks heerlijke theeën met natuurlijke ingrediënten en vitamines. Ontdek welke voordelen de verschillende Super Blends jou kunnen bieden en maak kennis met de drie nieuwste varianten.

Pickwick artikel banner cafeïnevrije thee

Cafeïnevrije thee

In veel theevarianten zit cafeïne ofwel theïne. Toch zijn er ook steeds meer cafeïnevrije theevarianten verkrijgbaar. Ben je nieuwsgierig naar welke thee geen cafeïne bevat? We laten je kennismaken met Pickwick thee zonder cafeïne.


Banner gezond met gemberthee thee trends

Geniet van kruidenthee met Pickwick

Kruidenthee is niet alleen heel populair en lekker, maar heeft in sommige gevallen ook een ondersteunende werking voor je gezondheid. In dit artikel leer je meer over de heerlijke kruidenblends van Pickwick en hun eigenschappen.


Pickwick artikel banner weerstand verhogen

Weerstand ondersteunen

Tijdens de herfst en de winter is het goed om een beetje extra op je weerstand te letten. Pickwick Immunity thee kan helpen bij de ondersteuning van je weerstand. Dus kruip bij het lezen van dit artikel lekker op de bank, onder een dekentje met een grote mok thee en laat je inspireren over hoe jij je weerstand kunt ondersteunen.

Pickwick artikel banner back to school

Back to school

Thee is altijd lekker, of je het nu bij het ontbijt, de lunch, als tussendoortje of voor het slapen gaan drinkt. Wist je dat thee ook heel geschikt is als onderdeel van een gezond ontbijt, maar ook op school? Thee is tenslotte een goed alternatief voor zoete dranken. Wij zetten de lekkerste smaken voor kinderen op een rij. Back to school met thee!

Pickwick artikel banner in welke thee zit cafeïne

In welke thee zit cafeïne?

Groene thee, zwarte thee, vruchtenthee en kruidenthee. Je kunt tegenwoordig eindeloos variëren met verschillende thee-varianten. Maar in welke van deze thee-varianten zit nou eigenlijk cafeïne? Wij gaan je hierbij wat wegwijs maken!  Pickwick banner artikel detox thee

Pickwick Detox

Heb je een drukke periode achter de rug, waarin je even wat minder tijd had voor jezelf? Pickwick Detox helpt hierbij door je vochtbalans te ondersteunen. Dit is een heerlijke kruidenmelange van brandnetel, groene thee, rozemarijn en gember.

 

 

Pickwick artikel banner ondersteun je spijsvertering

Ondersteun je spijsvertering

Een goede spijsvertering ten goede komen? Pickwick Digestion kan je daarin ondersteunen. Het is een verzachtende melange van munt, venkel en brandnetel.

 

 

 

Pickwick banner ondersteun je energieniveau

Ondersteun je energieniveau

Op sommige dagen kost alles net even iets meer moeite dan normaal. Dan kun je misschien wel een steuntje in de rug gebruiken. Probeer eens Super Blends Energy van Pickwick. Deze thee bevat vitamine B6, welke het energieniveau ondersteunt.

Pickwick artikel banner thee voor de nachtrust

Thee voor de nachtrust

Goed slapen is belangrijk, dat weet iedereen. Toch kunnen er veel oorzaken zijn die de broodnodige nachtrust in de weg staan. Twee koppen Pickwick Slaap Lekker per dag kunnen een goede nachtrust ondersteunen. Meer (thee)tips voor een goede nachtrust en een ontspannen avond vind je hieronder. Slaap lekker!

 

 

Pickwick banner thee voor iedere moment van de dag

Thee voor ieder moment van de dag

Het liefst altijd, maar zeker in de koude en donkere wintermaanden, drinken we de hele dag door thee. Maar welke thee drink je op welk moment van de dag? En waarom? Met het Pickwick Herbal Day-To-Night variatiedoosje zit je gedurende de hele dag goed.