Gezond met thee

Is thee goed voor je haar en huid?

Wist je dat thee goed kan zijn voor de conditie van je huid en haar? Pickwick Herbal Super Blends Shine is een heerlijke kruidenthee, verrijkt met biotine (vitamine B8), die de conditie van je huid en haar ondersteunt.Thee voor de nachtrust

Goed slapen is belangrijk, dat weet iedereen. Toch kunnen er veel oorzaken zijn die de broodnodige nachtrust in de weg staan. Twee koppen Pickwick Slaap Lekker per dag kunnen een goede nachtrust ondersteunen. Meer (thee)tips voor een goede nachtrust en een ontspannen avond vind je hieronder. Slaap lekker!

Cafeïnevrije thee

In veel theevarianten zit cafeïne ofwel theïne. Toch zijn er ook steeds meer cafeïnevrije theevarianten verkrijgbaar. Ben je nieuwsgierig naar welke thee geen cafeïne bevat? We laten je kennismaken met Pickwick thee zonder cafeïne.


Weerstand ondersteunen

Tijdens de herfst en de winter is het goed om een beetje extra op je weerstand te letten. Pickwick Immunity thee kan helpen bij de ondersteuning van je weerstand. Dus kruip bij het lezen van dit artikel lekker op de bank, onder een dekentje met een grote mok thee en laat je inspireren over hoe jij je weerstand kunt ondersteunen.

Back to school

Thee is altijd lekker, of je het nu bij het ontbijt, de lunch, als tussendoortje of voor het slapen gaan drinkt. Wist je dat thee ook heel geschikt is als onderdeel van een gezond ontbijt, maar ook op school? Thee is tenslotte een goed alternatief voor zoete dranken. Wij zetten de lekkerste smaken voor kinderen op een rij. Back to school met thee!

In welke thee zit cafeïne?

Groene thee, zwarte thee, vruchtenthee en kruidenthee. Je kunt tegenwoordig eindeloos variëren met verschillende thee-varianten. Maar in welke van deze thee-varianten zit nou eigenlijk cafeïne? Wij gaan je hierbij wat wegwijs maken!  Pickwick Detox

Heb je een drukke periode achter de rug, waarin je even wat minder tijd had voor jezelf? Pickwick Detox helpt hierbij door je vochtbalans te ondersteunen. Dit is een heerlijke kruidenmelange van brandnetel, groene thee, rozemarijn en gember.

 

 

Ondersteun je spijsvertering

Een goede spijsvertering ten goede komen? Pickwick Digestion kan je daarin ondersteunen. Het is een verzachtende melange van munt, venkel en brandnetel.

 

 

 

Ondersteun je energieniveau

Op sommige dagen kost alles net even iets meer moeite dan normaal. Dan kun je misschien wel een steuntje in de rug gebruiken. Probeer eens Herbal Super Blends Energy van Pickwick. Deze thee bevat vitamine B6, welke het energieniveau ondersteunt.