Écht de tijd nemen voor een ander of voor jezelf kan veel betekenen. Sommige van deze momenten zijn te mooi, bijzonder of verrassend om niet te delen met heel Nederland. Daarom presenteert Pickwick de Tea Topics Podcast: ga lekker achterover zitten en luister naar échte verhalen van échte mensen. Met wie ga jij snel weer een kopje thee drinken?

#01

Waar zou je nog eens heen willen?

Lenny is lerares Spaans. Zij geeft privé les waardoor ze met alle tijd en aandacht met haar leerlingen in gesprek kan gaan, zo ook met een Colombiaanse tweeling uit haar klas. Na het aanhoren van de bijzondere reden waarom zij Spaanse les volgden besluit Lenny de tweeling een bijzondere gunst te verlenen. Benieuwd wat? Luister hier de podcast met Lenny.

#02

Wat wil je bereiken?

Ken heeft een lastige jeugd gehad door zijn autisme. Hij kon op school niet goed meekomen en continu werd hem verteld dat het lastig zou worden om zijn droom waar te kunnen maken. Totdat zijn stagebegeleider de tijd voor hem nam en besloot zijn nek uit te steken voor Ken. Benieuwd naar Ken’s verhaal? Luister hier zijn podcast.

Praat met Nederland mee over

#teatopics


pw-social-facebook.png  pw-social-instagram.png