Zwarte thee, specerijen (37%: kardemom (10%), kaneel (10%), gember (8%), kruidnagel (5%), anijs, zwarte peper), natuurlijke aroma's, cichorei

Een rijke zwarte thee, op smaak gebracht met traditionele chai-specerijen zoals gember, kaneel en kardemom. Deze kruidige en aromatische blend biedt een warme, volle smaak die perfect tot zijn recht komt in elk seizoen. De combinatie van pittige en zoete specerijen zorgt voor een uitnodigende en gebalanceerde thee met een echte oppepper. Heerlijk om puur te drinken, maar ook uitstekend te combineren met een scheutje (plantaardige) melk voor een klassieke chai-ervaring.
Energie | 4 kj / 1 kcal | |
Vetten | 0 g | |
Waarvan verzadigd vetzuren | 0 g | |
Koolhydraten | 0,2 g | |
Waarvan suikers | 0 g | |
Eiwitten | 0 g | |
Zout | 0 g |
Zwarte thee, specerijen (37%: kardemom (10%), kaneel (10%), gember (8%), kruidnagel (5%), anijs, zwarte peper), natuurlijke aroma's, cichorei
Zwarte thee
Zwarte thee heeft een kruidige smaak.
Kaneel
De zoete smaakmaker die de thee zijn warme smaak geeft.
Gember
Gember is een wortel die een pittige, verwarmende smaak geeft.
Kardemom
Kardemom heeft een complexe en kruidige smaak.
Kruidnagel
Kruidnagel geeft de blend een kruidige en licht pittige smaak.
Hoe maak je het lekkerste kopje Warming Chai? Daar zijn onze Master Blenders heel de dag mee bezig. Hoe lang je het zakje in het water houdt en hoe warm het water is maakt echt verschil! Hieronder vind je specifieke tips voor Warming Chai.
Water koken 100˚C
Voor ideale bereiding: 2-3 minuten laten trekken
Goed roeren
Ideale temperatuur 100˚C
Benieuwd naar hoe je een Chai Latte maakt? Kijk hier! Chai latte is een kruidige drank van zwarte thee, melk en specerijen. Met Pickwick Warming Chai maak je eenvoudig een heerlijke chai latte thuis!
De rijke geschiedenis van Pickwick begint meer dan 260 jaar geleden in een klein dorpje in Friesland. Aan de Midstraat in Joure leggen Egberts Douwes en zijn vrouw Akke Thijsses zo de basis voor de merken Douwe Egberts en Pickwick. Over onze rijke geschiedenis vertellen we je graag meer.