Pickwick -thee op het werk

Een extraatje op je werk

Even bijpraten met je collega? Of een warm welkom voor je bezoek? Pickwick geeft je werkdag net even dat kleine 
extraatje, welke thee je ook kiest.

Pickwick Tea Master Selection

Maak elk moment speciaal

De melanges van de Pickwick Tea Master Selection maken elk moment speciaal. Al zodra je de stijlvolle, transparante verpakking in handen hebt, zie je wat deze thee bijzonder maakt: de extra grote theeblaadjes. Het resultaat? Thee die langzaam trekt en daardoor gedoseerd zijn smaak prijsgeeft. Zo geniet je van een kop thee met een mooie, evenwichtige smaak. En welke melange je ook kiest, ze hebben altijd de verfijnde en persoonlijke twist van Pickwick’s thee-experts. Verkrijgbaar in de groothandel en webshop.

Thee van de experts

Melanges met een twist

De Pickwick Tea Master Selection bestaat uit een reeks melanges die door de thee-experts persoonlijk zijn samengesteld. Welke smaken passen bij jou op je werk?

Meer weten

Eeuwenlange ervaring

Vertrouwde melanges

Met Pickwick thee heb je iets bijzonders in handen – letterlijk en figuurlijk. Of je nu 
even in je eentje tot rust wil komen, zin hebt om samen met collega’s bij te praten of dat je je bezoek gastvrij wil onthalen: met Pickwick thee geef je elk moment een speciaal tintje. De grote selectie van vertrouwde melanges biedt elk wat wils: van de klassieke Earl Grey tot de kruidige Minty Morocco. Van welke thee je ook geniet, je proeft daarin altijd de jarenlange ervaring in het samenstellen van thee. Verkrijgbaar in de groothandel en webshop.

Meer dan 20 melanges

Vertrouwde collectie


In de vertrouwde collectie van Pickwick zitten ruim 20 verschillende melanges. Herkenbaar en smaakvol. Ontdek ze allemaal.

Meer weten