Geniet van Pickwick thee in de horeca

Maak elk moment speciaal

Alle tijd van de wereld. Genieten van een goed gesprek. En op tafel staat een kop warme, heerlijke thee. Of je nu kiest voor de verfijnde smaken van Pickwick Tea Master Selection of een evenwichtige spannende Slow Tea-melange, Pickwick maakt er een uniek geniet moment van in de horeca.

De smaaksensatie van Slow Tea

Eindeloos genieten

De Slow Tea melanges bevatten de allerbeste, extra lange theebladeren.. Dat ruik je en dat proef je. Slow Tea-melanges zijn smaaksensaties. Uiteenlopend van pittig naar fluweelachtig en altijd met een geheel eigen signatuur. Speciaal voor fijnproevers. Slow Tea is speciaal ontwikkeld voor in cafés, restaurants en hotels waar genieten hoog in het vaandel staat. Verkrijgbaar in de groothandel en webshop.

Van pittig tot fluweelachtig

Ontdek slow tea

Wordt het een klassieke Royal English? Of toch een verrassende Camilla Sunday? Welke melange van Slow Tea je ook kiest, het is een traktatie om eindeloos van te genieten.

Meer weten

Pickwick Tea Master Selection

Maak elk moment speciaal

De melanges van de Pickwick Tea Master Selection maken elk moment speciaal. Al zodra je de stijlvolle, transparante verpakking in handen hebt, zie je wat deze thee bijzonder maakt: de extra grote theeblaadjes. Het resultaat? Thee die langzaam trekt en daardoor gedoseerd zijn smaak prijsgeeft. Zo geniet je van een kop thee met een mooie, evenwichtige smaak. En welke melange je ook kiest, ze hebben altijd de verfijnde en persoonlijke twist van Pickwick’s thee-experts. Verkrijgbaar in de groothandel en webshop.

Melanges met een twist

Thee van de experts

De Pickwick Tea Master Selection bestaat uit een reeks melanges die door onze de thee-experts persoonlijk zijn samengesteld. Welke smaken passen bij jou?

Meer weten