6 Heerlijke drankjes als inspiratie voor Dry January

Dry January, de maand waarin je alcohol aan de kant zet zodat jij het nieuwe jaar gezond start! Om jou deze dagen te voorzien van de lekkerste alcoholvrije dranken, ontwikkelde Pickwick verschillende Mocktails! Proef de Nada Colada of ga voor de Cranberry Nojito. Wist jij dat deze drankjes ook heerlijk zijn voor speciale gelegenheden of warme zomerdagen?

Bekijk de alcoholvrije cocktails

 

 

Winter Wonderland High Tea

Wil jij ook een Winter High Tea zelf maken? Ontdek alle High Tea hapjes! Geniet bijvoorbeeld van de Rood Fruit Tiramisu, gemaakt met Pickwick bosvruchten thee. Het ultieme High Tea gevoel ervaar jij met de High Tea recepten van Pickwick, waarbij thee een must ingrediënt is! Laat je inspireren en geniet van de vertrouwde Winter High Tea. 

 

 

 

 

Ontdek de High Tea
Geef je koude water een verfijnde smaak!

Nieuw

Pickwick Lekker Fris!

Geef je koude (kraan)water een verfijnde smaak met Pickwick Lekker Fris. Het piramidezakje zonder touwtje is perfect voor gebruik in je waterfles. Voldoende drinken was nog nooit zo makkelijk!
Pickwick Lekker Fris, lekker bezig!

100% natuurlijke ingrediënten, zonder suiker

Ontdek het hier

< >

Laat je inspireren

Zin in iets verfrissends?

Probeer ook eens dit recept met Joy of Tea Green Jasmin. Voeg zelf citroen en muntblaadjes toe en maak in een handomdraai jouw eigen Pickwick Iced tea. Verrassend lekker! 

Thuis sinds 1753

De rijke geschiedenis van Pickwick begint meer dan 260 jaar geleden in een klein dorpje in Friesland. Onze eerste en nog steeds meest populaire blend is Pickwick English. 

Even… Verwennen

Geluk zit in de kleine dingen, zoals een leuke traktatie met Pickwick Even… Niet alleen leuk, maar ook nog eens heel lekker. Geef onze Pickwick Even… ook eens cadeau! 

Pickwick Theeblaadje

Onze nieuwsbrief loopt over van de lekkere recepten, aanbiedingen, nieuwe producten en leuke evenementen van Pickwick.